Wednesday, 27 October 2021

#FRforReview - Lulu Grocer di Amerin Mall (Grand Opening)

FRforReview - Lulu Grocer di Amerin Mall
Pembukaan Cawangan terbaru!

Hai korang! Tahu tak yang Lulu Group Retail ala pemilik Lulu Hypermarket dah buka cawangan baru di Sri Kembangan, di dalam Amerin Mall ... Mereka pertama kali membuka stor runcit yang pertama iaitu - Lulu Grocer
Lulu Grocer ini lebih memfokuskan barangan keperluan harian, barangan dapur, barangan segar & banyak lagi... Korang boleh membeli bela secara selesa, sebab ia mempunyai keluasan 31 ribu kaki persegi tau... Jadi boleh shopping dengan pantas & mudah kerena ia tersusun cantik setiap bahagian tau... Siap ada tempat korang boleh menjamu selera tau.... Memang best sangat

Memang banyak barangan keperluan yang korang boleh grab tau, antaranya:

Korang juga boleh cuba rasa keenakan Hot Food (Masakan Panas) &
boleh menjamu selera di sini..

ada Sushi juga tau...
Korang juga boleh cuba di bahagian Salad ada minuman buahan segar yang 
di buat dgn penuh kasih sayang 

Bamziaf suka bahagian bakery dia memang best sangat 
banyak roti serta kek yang so yummmmy!!!


If korang yang suka masak masak jgn lupa check out bahagian Meat(Daging) 
& Fish(Ikan) banyak sangat promo tau, even harga normal pun dah berbaloi... 
Barangan basah ini memang betul betul segar tau, paling best tengok Salmon dia sgt fresh & 
memang berbaloi utk korang dapatkan
If korang yang suka mudahkan kerja ketika memasak korang juga boleh dapatkan pelbagai ramuan & rempah yang sudah di kisar tau, memang beli balik terusss zasss masak ja... Mudah sangat sangat

Banyak lagi barangan lain seperti sayur, 


buah buahan tempatan yang memang fresh dari Ladang tempatan tau.. 
Jadi pastinya la sedap & berkualiti tau.. 
Bamziaf tengok pun dah tak sabar nak mencuba tau...

& banyak lagi yang korang boleh dapatkan di sini,.. 
Apa bamziaf boleh katakan, Lulu Grocer ini best sebagai 
One Stop Center untuk keperluan harian kita di rumah ... 
Jangan tak tau periuk kuali semua ada juga tau.......
oh ya lupa ada bahagian Roastery tau... Ada pelbagai jenis kekacang yang di tawarkan ... 
Memang sangat sedap & berkualiti tinggi tapi jangan risau pastinya 
harga sangat sangat berbaloi untuk korang dapatkan..

Adalah sangat mudah untuk sampai ke Lulu Grocer Amerin Mall kerana
ianya terletak betul-betul di sebelah Lebuhraya SILK 
dan ianya dapat diakses jika datang dari arah Serdang, Cheras ataupun Kajang.

Lulu Grocer Amerin Mall, Seri Kembangan


AddressLot G, Amerin Mall, 11, Persiaran Impian Indah, Taman Impian Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Hours

Jadi, apa tunggu lagi. Sebarkan berita baik ini kepada semua rakan anda yang tinggal berdekatan dan tnantikan Tawaran Pembukaan kami yang Super-Duper & korang juga jgn lupa follow IG @luluhypermarketKL utk info terbaru & promosi gempak!


#LuLuGrocer #LuLuAmerinMall #LuLuKL #LuLuSetiaCityMall #LuLuShamelin #LuLuOnlineShopping #JomShopping






Tuesday, 5 October 2021

#FRforReview - Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk kurus

 #FRforReview - Kitsui Coffee Xslim Shapez untuk kurus



Hi korang.. Pastinya korang inginkan tubuh badan yang ideal & sihat.. 
Selalunya paling susah adalah untuk berdiet & menjaga pengambilan makanan harian kita.. 
Badan korang juga pasti cepat letih & lesu..

Alhamdulillah bamziaf dapat selesaikan masalah ini setelah 
di perkenalkan produk dari Kitsui iaitu Coffee X'Slim Shapez



Produk ini mengunakan ramuan HALAL semulajadi yang merupakan formulasi terbaru di Korea
seperti Ginseng, Coffee, Hoodia, Green Coffee, L-Carnitine, & African Mango ..




Produk ini Bebas dari bahan bahan berbahaya seperti Hormon, Pengawet, Gluten, GMO, Antibiotik, Bahan Kimia serta tanpa BAHAN LARANGAN seperti sibutramine
yang boleh menyebabkan serangan jantung & strok

Telah terbukti Kitsui Coffee Xslim Shapez tiada kandungan sibutramine selepas ujian makmal dilakukan. Ianya diperbuat daripada 100% bahan HALAL semulajadi 
dan tiada bahan larangan




Coffee X'Slim Shapez di sahkan HALAL & sesuai untuk Vegan..
Produk ini juga memenangi pelbagai Anugerah Antarabangsa


Mudah saja untuk korang consume produk ini, just masukkan 1 sachet kedlm 150ml air & goncang!Boleh di amalkan selepas sarapan pagi tau…



Jadi if korang nak dapatkan berat badan yang lebih ideal secara semulajadi,
dapatkan COFFEE XSLIM SHAPEZ dari Kitsui Malaysia sekarang
Boleh di dapati juga dari Shopee.




Testimoni Pengguna





























Friday, 1 October 2021

#FRforSharing - SUNWAY HOTEL BIG BOX POISED TO OPEN IN AN EXTRAORDINARY NATURAL BIOSPHERE IN JOHOR

#FRforSharing -
SUNWAY HOTEL BIG BOX POISED
TO OPEN IN AN EXTRAORDINARY NATURAL BIOSPHERE IN JOHOR


Sunway Hospitality today, announced that it will be launching its RM160 million Sunway Hotel Big Box  in phases starting October 1, following Johor’s transition to Phase Two of Malaysia’s National Recovery Plan as well as in preparation of welcoming domestic tourists in the expected reopening of interstate travel. 

The hotel is Sunway’s first in southern Malaysia and themed to be a new haven of nature and adventure. 



Located in Sunway City Iskandar Puteri, a 1,800-acre integrated township with residential, hospitality, retail, educational and upcoming medical elements, the 284-room hotel offers guests access to a verdant natural playground surrounded by some of the region’s lushest mangrove forests resulting from extraordinary preservation and conservation efforts by Sunway.



Sunway Hotel Big Box is easily accessible via Senai International Airport, Puteri Harbour International Ferry Terminal, and the Coastal Highway Southern Link (CHSL) from Singapore, which is just 5km away.


Couples, families and corporate groups will be able to create their own adventures within this eco paradise, which covers 1,800 acres of wild, green space. 

Cycling paths, hiking trails and other soon-to-be-revealed activities that will envelop guests in nature.




Alternatively, adrenaline-fuelled activities such as ATV driving, go-karting, paintballing, indoor snowboarding and more can be enjoyed at X PARK, which is within walking distance of the hotel, and world-class retail therapy is available at the Sunway Big Box Retail Park – a one-of-a-kind open-air mall which covers 500,000 square feet (46,000 sqm) of space and offers numerous retail, F&B and entertainment outlets, including 13 large warehouse-style concept stores.





Guests can choose from five categories of accommodation – Deluxe Room, Deluxe Plus Room, Family Suite, Executive Suite and Premier Suite – all of which are designed with contemporary interiors, complimentary Wi-Fi, smart flat-screen IPTV – Internet Protocol TVs, mini fridges, coffee and tea making facilities and sofa beds in selected categories.


As part of Sunway’s unwavering commitment to the United Nations Sustainable Development Goals, a range of environmental concerns are taken into consideration- each hotel room will also provide reusable, sanitised and sealed stainless-steel bottles, with water dispensers on every floor, and guest bathrooms will feature organic shampoo and bath gel in recyclable containers, reducing the need for single-use plastics and helping to eliminate non-degradable waste. In the lobby, a self-check-in kiosk will expedite the arrival process, while also reducing the hotel’s paper usage.





During the soft-opening phase this October, guests will be able to book the stylish 32-square metre Deluxe King or Twin Rooms, which can host up to two adults and two children, or the spacious 57-square metre Family Suites, which feature a separate living space, two bathrooms, a bedroom with a Super King or Twin beds, a sofa bed, capsule coffee machine and microwave.



When guests are not discovering the local area, 

they can unwind in the outdoor pool and children’s pool, 



work out at the 24-hour fitness centre, 



or chill out while sipping cold beverages and watching live sports at the Pool Bar. 


 


The Pendas Café serves local and international cuisine for breakfast, lunch and dinner, with a 24-hour in-room dining menu, while a link bridge offers direct connections to many additional F&B options at Sunway Big Box Retail Park.



For corporate travellers and event planners, Sunway Hotel Big Box features three flexible meeting rooms that can accommodate between 20 and 300 people, with a three-metre LED video wall and mobile 86” interactive touch screen Smart Panel to add a wow factor to any presentation.



Guests can now experience this exciting new era of creative, cultural and eco-sensitive hospitality at Sunway Hotel Big Box with a choice of exclusive room and dining packages, valid for stays taken by 31st December 2021.



STAY & PLAY: 

Get your adrenaline pumping with the “Stay & Play” package, which combines a stylish stay at Sunway Hotel Big Box with tickets to X Park, including go-karting, ATV riding, archery and more! Prices start from RM200 net per person, based on a minimum of two guests per room.

 

BOOK DIRECT & SAVE: 

Customers who book directly with the hotel will be rewarded with five extra benefits: exclusive rates, a dedicated check-in lane, complimentary early check-in, late check-out (subject to availability), and 10% off dining at the hotel. Guests will also be treated to a special gift if they stay during their birthday month!

 

BBB (BIG BBQ) DINNER: 

Don’t miss a mouth-watering dining experience! Every Saturday from 6pm, the hotel’s chefs will grill a selection of fresh delicacies such as slipper lobsters, whole spring lamb, flower crabs and much more, plus a live pizza and pasta station and more than 60 other delicious dishes. This feast is priced at just RM98 net per adult and RM45 net per child.

 

BIG BOX HI-TEA BUFFET: 

Elevate your weekend afternoons with a delectable selection of local and international cuisine, plus special treats for kids! Hosted every Sunday & public holidays from 12pm to 3.30pm, the Big Box Hi-Tea Buffet is priced at RM55 net per adult and RM35 net for kids or senior citizens. Extend your afternoon by booking a Deluxe Room from 12pm to 6pm for a nominal surcharge and enjoy access to the hotel’s leisure facilities, including the pool, kid’s pool and fitness centre!

 


All rates are inclusive of service tax, and Tourism Tax exemption will be given to all foreign tourists staying in Malaysia until 31st December 2021, 

under the National Economic Recovery Plan.

 

For more information, please contact Sunway Hotel Big Box on +607 533 6688, sbbh.enquiry@sunwayhotels.com, or visit www.sunwayhotels.com/sunway-bigbox. To make a reservation, please call or email sbbh.reservations@sunwayhotels.com. For the latest news and offers, please connect via Facebook at www.facebook.com/SunwayHotelBigBox.