#FRplacereview - Impiana Hotel, Ipoh Perak

by - August 15, 2020

#FRplacereview - Impiana Hotel, Ipoh Perak


Hi semua so abam berpeluang untuk staycation dekat @impianaipoh .. jadi if hampa plan nk staycation dkt2 kl boleh ushar Hotel Impiana Ipoh nih... Abam punya first impression untuk hotel ni adalah classy modern!


Abam suka sebab hotel ni lokasi dia sgt strategik betul2 di town Ipoh so if hampa nak ke sana ke sini senang & dekat tau.. Hotel dia mmg sgt Grand.. 
dia punya pool best luas & selesa..plus dekat dgn cafe juga.. 





Untuk bilik pulak abam suka sbb dia sgt luas & selesa if family kecil tu mmg tak rasa sempit, plus paling best dia ada bathtub tau.. so boleh relaxing dgn bathboom hampa..



If hampa malas nak keluar, jgn risau sbb ada The Coffee House dekat lobby hotel.. Harga dia jgn risau sgt affordable juga.. Hampa wajib cuba set minum petang dia Cucur Udang & Teh Tarik tapi boleh cuba skali Ipoh White Coffee.


. Utk dinner abam suggest hampa cuba Hainanese Chicken Chop,Nasi Goreng Kampung, Nasi Briyani Gam Kambinh atau Ayam.. Paling abam impress if hampa nak breakfast hanya rm15 saja tau.. 
mur mur kan?


Untuk maklumat lanjut, check out @impianaipoh website:https://ipohhotels.impiana.com.my
Address: 18, Jalan Sultan Nazrin Shah, 30250 Ipoh, Perak Darul Ridzuan, Malaysia.
: +6052555555
: info.ihi@impiana.com


You May Also Like

0 comments