#FRfoodReview - Domino's EVERYDAY VALUE Deal!

by - November 11, 2020

 #FRfoodReview - Domino's EVERYDAY VALUE Deal!



Hai korang abam nak share if korang nak saving duit, lagi banyak kita boleh save, lagi best kan?! Eh so korang kena check out #EverydayValue oleh @dominosmy
.
Apa yang best pasal take-away everyday value ni? Korang boleh grab personal pizza serendah RM 5 ja tau atau 50% off utk Regular, Large or Extra Large pizza (all available utk Take Away) atau boleh ja guna servis Pandu Ambil, favorite abam ziaf!
.
Kalau nak dapat sides percuma pula @dominosmy ada buat Buy 1 Free 2 deal tau!so korang boleh pilih bread sides, crazy chicken crunchies, chocolate lava cake, Banana Kaya dessert & a Regular pizza... Paling best its FREE delivery, duit saving untuk delivery, diri pun tak perlu nak keluar rumah time Covid ni!
.
So jgn lupa gaiz boleh jimat duit & boleh menabung lebih!
Check out @dominosmy untuk info lanjut

You May Also Like

0 comments