#FRfoodReview - Amaris Mytart Portuguese EGGTART

by - January 21, 2021

#FRfoodReview -  Amaris Mytart Portuguese EGGTART 
Hai korang hari ni bamziaf nak kongsi produk yang korang kena cuba terutamanya sekarang ini musim musim PKP kan banyak masa terluang & perut pun selalu meminta kan??? iaitu Portuguese EGGTART dari @amarismytarthq.... 
Bamziaf since balik dari Hongkong dulu memang always craving & suka makan tapi nak dapatkan yang betul2 sedap sangatlah susah... Apa yang bestnya Amaris Mytart ni sangat crunchy & creamy.... Paling penting tidak bau hanyir telur tau........ Kalau siapa berdiet pun okay sebab tidak manis yang melampau...
.
Korang if nak grab boleh order sekarang dari HQ ataupun dari Team Amaris Mytart di seluruh Malaysia... Mereka boleh hantarkan kat korang hot dari oven tau tapi if korang nak ada juga versi frozen di mana korang boleh masak semudah ABC jah, guna Oven, Air Fryer ataupun goreng juga tau🀀. 
.
Wasap sekarang supaya Amaris Mytart tak terlepas order korang πŸ‘‡
Sila klik link: 
Atau korang boleh check out
FB: Amaris My Tart HQ
IG : amarismytarthq
.
#kongsirezeki #portugueseeggtart #amarismytart #putraamaris #eggtart #tarttelur #halal #samasamakenyang
#marcusosmandofficial #tartsedapkl

kredit to FB Amaris MyTart HQ

You May Also Like

0 comments