#FRHotelReview - Modern Hotel, 4 Star Boutique Hotel

by - January 06, 2021

#FRHotelReview - Modern Hotel, 4 Star Boutique Hotel

Hai korang !!! Hari ini abam nak share one of the best boutique hotel yang abam ziaf stay tau.. 
Modern Hotel, Butik Hotel bertaraf 4 bintang ini terletak di Jalan Muntri, Georgetown.. 

Lokasi dia tengah town tapi terhalang dari kesibukan bandar, so korang akan rasa sangat berbaloi stay sini... Bangunan Art Nouveau yang menempatkan hotel ini memberikan impak lebih baik kepada hotel..
If korang masuk lobby untuk check in pun korang akan amaze dengan vibe dia memang sangat classy.. 
Hotel ini yang best sebab dia ada tangga yang cantik, plus boleh la sihat dgn naik tangga kan...

Hotel ini di bangunan 2 tingkat.. Antara bilik bilik yang ada di sini 
Double Deluxe Room With Bathtub (3 room type) 
Family Room (2 room type) 
Twin Room (2 room type) 
Deluxe Room 
Deluxe Single Room
 Jadi abam stay dekat Double Deluxe Room yang ada bathtub tau!! 

Bilik air di dalam kotak kaca, So sexy!! tapi jangan risau ada langsir untuk tutup if korang nak privacy!! Paling best siap di sediakan gel mandian, garam mandi dan bom mandi yang sangat wangi

Bilik ini di sediakan  king size bed... Tidur atas tilam yang sangat empuk... 

ada balkoni sangat luas.. siap ada meja & kerusi untuk korang lepak lepak sambil hirup udara segar

Bilik dia sangat la besar & sumpah selesa gila tau.. 
even bilik air dia pun sangat luas & teratur!!
if korang stay tingkat 2 korang dekat la if nak pergi lepak Jakuzi 

Abam suka konsep hitam putih yang di pilih untuk hotel menampakkan sangat classy & elegan ! Memang banyak gila #instagramable spot untuk korang....

Jadi if korang stay sini, semua attraction & tempat makan sangatlah dekat, korang boleh jalan ja tau... Abam pun pergi breakfast kt Transfer Road jalan kaki ja ... 
Sangat lah convenience sebab susah nau nak parking kat area town nihh..
Jangan lupa if korang nak datang Penang, haruslah stay dekat @modernhotel179 nih, 
pastinya korang tak akan menyesal!! 

Website:http://www.modernhotel.com.my/
Contact: +(60)4 218 9918

You May Also Like

0 comments