#FRforReview - Lulu Grocer di Amerin Mall (Grand Opening)

by - October 27, 2021

FRforReview - Lulu Grocer di Amerin Mall
Pembukaan Cawangan terbaru!

Hai korang! Tahu tak yang Lulu Group Retail ala pemilik Lulu Hypermarket dah buka cawangan baru di Sri Kembangan, di dalam Amerin Mall ... Mereka pertama kali membuka stor runcit yang pertama iaitu - Lulu Grocer
Lulu Grocer ini lebih memfokuskan barangan keperluan harian, barangan dapur, barangan segar & banyak lagi... Korang boleh membeli bela secara selesa, sebab ia mempunyai keluasan 31 ribu kaki persegi tau... Jadi boleh shopping dengan pantas & mudah kerena ia tersusun cantik setiap bahagian tau... Siap ada tempat korang boleh menjamu selera tau.... Memang best sangat

Memang banyak barangan keperluan yang korang boleh grab tau, antaranya:

Korang juga boleh cuba rasa keenakan Hot Food (Masakan Panas) &
boleh menjamu selera di sini..

ada Sushi juga tau...
Korang juga boleh cuba di bahagian Salad ada minuman buahan segar yang 
di buat dgn penuh kasih sayang 

Bamziaf suka bahagian bakery dia memang best sangat 
banyak roti serta kek yang so yummmmy!!!


If korang yang suka masak masak jgn lupa check out bahagian Meat(Daging) 
& Fish(Ikan) banyak sangat promo tau, even harga normal pun dah berbaloi... 
Barangan basah ini memang betul betul segar tau, paling best tengok Salmon dia sgt fresh & 
memang berbaloi utk korang dapatkan
If korang yang suka mudahkan kerja ketika memasak korang juga boleh dapatkan pelbagai ramuan & rempah yang sudah di kisar tau, memang beli balik terusss zasss masak ja... Mudah sangat sangat

Banyak lagi barangan lain seperti sayur, 


buah buahan tempatan yang memang fresh dari Ladang tempatan tau.. 
Jadi pastinya la sedap & berkualiti tau.. 
Bamziaf tengok pun dah tak sabar nak mencuba tau...

& banyak lagi yang korang boleh dapatkan di sini,.. 
Apa bamziaf boleh katakan, Lulu Grocer ini best sebagai 
One Stop Center untuk keperluan harian kita di rumah ... 
Jangan tak tau periuk kuali semua ada juga tau.......
oh ya lupa ada bahagian Roastery tau... Ada pelbagai jenis kekacang yang di tawarkan ... 
Memang sangat sedap & berkualiti tinggi tapi jangan risau pastinya 
harga sangat sangat berbaloi untuk korang dapatkan..

Adalah sangat mudah untuk sampai ke Lulu Grocer Amerin Mall kerana
ianya terletak betul-betul di sebelah Lebuhraya SILK 
dan ianya dapat diakses jika datang dari arah Serdang, Cheras ataupun Kajang.

Lulu Grocer Amerin Mall, Seri Kembangan


AddressLot G, Amerin Mall, 11, Persiaran Impian Indah, Taman Impian Indah, 43300 Seri Kembangan, Selangor
Hours

Jadi, apa tunggu lagi. Sebarkan berita baik ini kepada semua rakan anda yang tinggal berdekatan dan tnantikan Tawaran Pembukaan kami yang Super-Duper & korang juga jgn lupa follow IG @luluhypermarketKL utk info terbaru & promosi gempak!


#LuLuGrocer #LuLuAmerinMall #LuLuKL #LuLuSetiaCityMall #LuLuShamelin #LuLuOnlineShopping #JomShopping






You May Also Like

0 comments