#FRforReview - EatCakeToday

by - June 14, 2020


Hi hampa semua,mesti bila ada celebration pasti struggle nak cari cake atau nak pilih cake apa yang best... So abam sekarang dah tak risau sebab ada @eatcaketoday ! 

Abam dah cuba cake Carrot Pineapple 🥕 🍍 memang sgt sedap !



Eatcaketoday banyak pilihan cake & sgt affordable tapi paling penting sangat sedap... Hampa boleh order untuk hari yang sama hampa nak delivery

Lagi pun Father's day dah nak dekat kan? Hampa boleh order dengan @eatcaketoday untuk buat kejutan dkt abah korang... 
Hampa check ja di www.eatcaketoday.com untuk pilihan cake yang hampa nak order..

Hampa boleh order sekarang dah enjoy 10% promo code menggunakan code abam "EatCakeToday-ziafmihar" sebelum 31 Julai 2020

You May Also Like

0 comments