#FRfoodReview - Mak Cik Wong Chili Pan Mee

by - October 21, 2020

#FRfoodReview - Mak Cik Wong Chili Pan Mee




Hai Korang!!! Mcm mana korang hadap PKPB?? 
Abam ziaf harap semua baik baik ja... 
Hari ni abam nk share tentang @makcikwongchilipanmee .. 
If korang suka masakan ala Cina, korang wajib cuba Chili Pan Mee Ayam kt sini sangat sedap tau... 
Abam ziaf APPROVED!!


Jadi normally korang akan dapat Pan Mee, Minced Chicken, Egg, Bayam, Ikan Bilis & if special ada fish ball!! Apa yg abam ziaf suka dia punya cili tu mmg lain sgt walaupun abam ziaf x mkn cili sgt tp abam request just letak sedikit.. So if korang makan pedas boleh minta extra.. Kombinasi semua tu bila gaul, perghhh memang sedap sgt...



Alhamdulillah makanan mereka halal tau..
So if korang nak order boleh klik link :

You May Also Like

0 comments