#FRforReview - LuLu Super Friday

by - November 27, 2020

#FRforReview - LuLu Super Friday


Wahhh rasanya dah lama tak shopping dekat pasaraya kan... Abam ziaf memang dah lama nak singgah dekat LuLu Hypermarket ni tau sebab dok lalu lalu tapi tak dapat.. Alhamdulillah bila berpeluang singgah rezeki betul sebab LuLu Hypermarket tengah buat Super Friday yang berlangsung dari 23 November sehingga 6 Disember 2020... korang tau ada diskaun sehingga 70% ..
Ingat tagline mereka "Super Products, Super Deals!"

Jangan risau LuLu Hypermarket mengamalkan SOP yang telah di tetapkan oleh KKM!
Jadi anda boleh shopping dengan gembiranya!!!



Korang tau tak bukan sahaja barangan Elektrik saja yang ada diskaun meriah tapi barangan keperluan rumah, deko deko, pakaian, kasut serta barangan dapur dari jenama terpilih juga turut serta untuk kempen Lulu Super Friday...




Produk Digital (Barangan Elektrik dan Gadget)


Yeaahhh abam ziaf punya favorite section untuk pergi... Terdapat pelbagai rangkaian produk sepert telefon bimbit, barangan komputer, perkakasan elektrik & banyak lagi... Korang memang kena grab sebab memang berbaloi, produk yang hebat pada harga yg berpatutan!!

 
So jom abam ziaf kongsikan antara barangan yang korang boleh grab!!


1. iKon - Electric Oven RM165 (RM249)

2. Midea Induction Cooker RM119 (RM169)

3. Mcdodo Powerbank 10000 mAh RM30 (RM55)

4. Philips Hair Curler RM59 (RM99)

5. realme Smartphone RM799 FREE PowerBank (RM899)


Paling best korang boleh dapat voucher & hadiah dengan pembelian di LuLu Hypermarket!!

Fesyen dan Gaya Hidup

Kalau korang rasa macam outfit dah sendu, inilah masanya untuk korang shopping!! Korang tau boleh dapat diskaun sehingga 50%!! Jangan risau ada pakaian untuk lelaki, wanita & kanak kanak , so boleh shopping seluruh ahli keluarga dalam satu tempat...





So jom abam ziaf kongsikan antara barangan yang korang boleh grab!!

1. Skechers 50%

2. Sunnex Jeans 30%

3. ETEN ladies bags 30%

4. RUFF for kids 30%

5. ETEN kids 30%

Abam ziaf suka tau sebab Skechers dapat 50% diskaun tau.. Kasut dia dah la best giler.... So korang kena grab tau
 
Dekorasi dan Barangan Keperluan Rumah

Abam ziaf pasti ramai kaum Hawa yang suka bahagian ni tapiiiii no no hehe sebab abam ziaf suka juga.. Perkakasan dapur sangat mur  mur tau!! Plus untuk anak anak comel banyak toys yang boleh grab

So jom abam ziaf kongsikan antara barangan yang korang boleh grab!!

1. GD Juice Dispensers 3L RM69.99 (RM109)


2. Chefline Non-stick Ceramic RM39.99 (RM79.99)

3. Amercook non-stick crepe pang RM49.99 (RM69.99)


4. Hot Wheels RM5 (RM8.90)


5. Daisheng Kids Play Tent RM49 (RM79)



Produk Segar dan Barangan Dapur

Wahhh ini section yang semua orang suka kan!! yeahhh sebab terdapat pelbagai keperluan barangan dapur & segar!! memang jimat poket korang kalau membeli belah di sini tau!!


So jom abam ziaf kongsikan antara barangan yang korang boleh grab!!

1. Luppo RM4.95 (RM9.90)


2. Dynamo 3kg RM17.90 (RM31)
3. SunFlower Pure Basmathi Rice RM37.90 (RM58)


4. Joy Dishwashing 500ml RM3.95 (RM8.45)


5. Every Day Milk Powder 1.6kg FREE 200g RM38.49 (RM47.90)


So abam ziaf dah puas shopping dekat Lulu Hypermarket!! korang bila lagi?? make sure korang singgah Lulu Hypermarket untuk enjoy pelbagai diskaun & free gift!! jgn lupa ya Lulu Super Friday dah bermula!! Jangan Risau 





Untuk keterangan dan promosi lebih lanjut boleh layari:-
https://www.instagram.com/luluhypermarketkl/

#LuLuKL #LuLu1Shamelin #LuLuSuperFriday #HappyAtLuLu #JomkeLuLu

You May Also Like

1 comments

  1. Bestnya shopping sakan... Mentang2 dah payday kan.. ๐Ÿค—Boleh la g lepas ni...

    ReplyDelete