#FRforReview - Whitekish Magic Charcoal

by - November 30, 2020

#FRforReview - Whitekish Magic Charcoal 



Korang pastinya akan stress bila gigi kuning & ada karang meriahhhnya... 

Kadang2 tiap tiap hari berus gigi sehari sampai 2 3 kali kan tapi masih tiada kesan kan??? Sebenarnya kalau hanya memberus saja tak cukup korang kena ada extra cucian tau.. hehehe..

Sebelum menggunakan Whitekish

Abam Ziaf pun selalu struggle sebab ye la bila buat Live kena confident tapi if gigi kemain kuning lagi, how nak confident kan??? Nasib baik lah abam di perkenalkan dengan Whitekish Magic Charcoal

Whitekish ini diproses dari ARANG AKTIF dari sumber tumbuhan semulajadi iaitu tempurung kelapa, ia juga:

✔️ 100% dari sumber semulajadi ✔️ Tiada bahan campuran kimia atau penghakis ✔️ Efektif menanggalkan karang di celah Gigi ✔️ Ada Halal JAKIM dan KKM (NOT200700100K) ✔️ Selamat digunakan seisi keluarga

Selepas menggunakan Whitekish

Mudah saja tau nak menggunakan korang hanya perlu celup sedikit berus gigi pada charcoal. Gosok 
gigi perlahan lahan. Kumur dan bilas sehingga bersih. Gunakan 2 kali sehari 
korang boleh nampak perubahan dalam masa 7 hari tau

Untuk info lanjut korang boleh check out di www.whitekish.com atau 
call/SMS/Whatsapp - +60178898878.


You May Also Like

0 comments