#FRforReview - TOROS Multifunction Electric Cooker

by - December 26, 2020

#FRforReview -  TOROS Multifunction Electric Cooker



Hai korang pastinya teringin nak makan steamboat or grill tapi malas nak makan kat luar, bersesak sesak dengan ramai org kan di musim PKPB nih.. Abam ziaf pun sama, Alhamdulillah ada TOROS Multifunction Electric Cooker boleh just lepak rumah dgn kesayangan & sambil makan



Sekarang abam boleh goreng, grill, steamboat or even nak masak kek pun boleh tau, semua di rumah.. Paling best tak perlu angkut gas, hanya guna elektrik ja.. Sangat ringan & convenient untuk guna... Terdapat 10 level utk suhu.. TOROS juga ada 12cm cooling fan & 
terdapat satefy protection dari overheating



Jadi tunggu apa lagi sempena PKPB nih, @torosmalaysia ada bagi promo price, iaitu hanya RM299 ja, if tak harga asal RM499..korang juga akan dapat BBQ pan, frying pan &transparent cover. Jadi if korang nak dapat boleh klik link di bio abam & follow @torosmalaysia untuk info lanjut

You May Also Like

1 comments

  1. I read this article, it is really informative one. Your way of writing and making things clear is very impressive. Thanking you for such an informative article. electric cooker repair in Watford

    ReplyDelete