#FRinfoSharing - MyDebit

by - December 26, 2020

#FRinfoSharing - MyDebit 


Hai korang! Mesti rimas kan nak pergi bank then nak simpan cash dalam wallet.. Dulu ya abam memang mcm tu tapi sekarang abam dah advanced dengan adanya MyDebit!!!





Alaaaaa nak kena apply ka?? haipp! tak perlu kebanyakkan kat ATM kita sudah mempunyai MyDebit tau... Korang boleh menggunakan MyDebit di mana mana je seperti supermarket, farmasi, klinik kerajaan, kafe atau restoran, mahupun agensi kerajaan, & banyakkkkk lagi...


So mudah saja kan.. Korang just TAP & selesai...... Sangat pantas !
Untuk info boleh check out 
Instagram: @mydebitje
Facebook: https://www.facebook.com/MyDebitJe

You May Also Like

0 comments