#FRforReview - Edifier X5 - True Wireless Stereo Earbud Earphone

by - June 10, 2021

#FRforReview - Edifier X5 - True Wireless Stereo Earbud Earphone 




Hai korang... Pastinya music atau bunyi memainkan peranan yang penting dalam kehidupan harian kita... Bamziaf nak share one of my favorite earbud dari @edifier_malaysia iaitu X5




Edifier X5 ni ada aptX codec yg menjadikan sound lebih real tau. X5 juga ada DUAL MIC with CVC 8.0 Noice Reduction technology yg membuatkan suara kita lebih jelas tapi gangguan bunyi lain.. Paling best dia ada Qualcomm Bluetooth 5.0 Chipset so lebih cepat & boleh guna dlm jarak yg lebih jauh tau..



Bamziaf paling suka if nk bersenam, sebab dia ada IP55 yg boleh protect air & habuk, plus design dia yg mcm ni mmg fit dlm telinga korang so xkn jatuh dgn mudah if tgh berlari, serta ringan giler... plus korang dapat 3 pairs ear tips lg...


Edifier X5 ni guna Type-C utk charge so sgt senang, if korang full charge boleh guna sehingga 6 jam tp jgn risau sebab dia di dtgkan dgn charging case yg boleh charger sehingga 15jam...



Korang juga akan mudah sebab dia ada Touch Control so if korang nak Jawab Call ka, nak next kan lagu ka, nak reject call ka, nak pause ka hanya TAP ja dah boleh... Sangat mudah...



Jadi if korang nak dapatkan Edifier X5 boleh check out IG mereka @edifier_malaysia atau dapatkan di @shopee_my , https://shp.ee/uy27ph4
.

You May Also Like

0 comments