#FRforReview - Jelly Cake by QJelly

by - January 09, 2022

 #FRforReview - Jelly Cake by QJelly

Q Jelly -Happy New Year 2022

qjelly jelly cake design


Hi hampa! Masih ingat tak @qjellybakeryshop ? Bamziaf punya favorite Jelly Cake !! 
So dah nak masuk 2022 kan? Mestilah ada Jelly Cake for Happy New Year


Utk sambutan tahun baru ni, jelly cake ini gabungan Perisa Pandan & Longan!! Sangat sedap mmg berbaloi utk hamp cuba tau!! Comelkannnn cake diaaa??🥰 Design cantik! Cake sedap!


Jelly Cake ni menggunakan 100% natural flavors, kaya dgn fibre, kurang fat & kolestrol, 
tiada lemak haiwan, tiada food additives juga tau... 
Bahan yg di gunakan juga sgt berkhasiat antaranya Green Seaweed yg di import khas dr Jepun tau


If hampa nk order depa ada pelbagai jenis design & flavour lain juga tau, 
boleh check out di www.qjelly.com tau hampa boleh follow IG mereka, @qjellybakeryshop
hampa pun boleh WhatsApp 012-3348919



You May Also Like

0 comments