#FRforReview - myNEWS - Maru Kafe

by - May 28, 2021

#FRforReview - myNEWS - Maru Kafe

Hai korang! Alhamdulillah bawa rumah ada @mynewsmalaysia sebab jenis yg suka beli snack2 rare mcm bamziaf ni pasti terkesan xleh g grocery dkt mall2 tu...nak order online slalu amik masa kan.. Korang pergi ja myNEWS sure ada
Korang tahu kan yg myNEWS ada #MaruKafe ... So korang boleh beli roti yg fresh made, onigiri dia sumpah sedap, Pau dia boom & paling best kopi dia dh la mur mur tp very the international taste.. tapii bamziaf plg suka Hot Chocolate dia! Go cuba now!
Plus if 15hb & 28hb korang beli belah di myNEWS akan dapat 5x ganda mata ganjaran tau.. di mana nnt korang boleh redeem mata ganjaran utk pelbagai benda menarik!!

Jangan lupa download apps myNEWS sekarang & daftar sebagai ahli then enjoy banyak benefitt menanti

You May Also Like

0 comments