#FRplacereview - Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu

by - August 20, 2020

#FRplacereview - Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu 
(Part 1)


Hi korang abam dah sampai ke Kuala Terengganu ... So abam stay di Primula Beach Hotel sepanjang abam ada di sini... Abam pernah dtg ke Kuala Terengganu tapi abam tak pernah berpeluang untuk stay di Primula Beach Hotel ni... 


@primulabeachhotel mula beroperasi sejak 1984, yang abam sangat love tentang hotel ni adalah view & lokasi yang strategik. Hotel terletak di pekan Kuala Terengganu & berhadapan dengan Pantai Batu Buruk... If nak ke pantai sangatlah dekat korang...

Primula Beach Hotel ni ada bilik sebanyak 248 tau, abam suka sebab ruang dalam bilik dia sgt besar.. Selain itu terdapat hall yang boleh menempatkan sehingga 1200 org ketika dulu, Gamelan Convention Hall. Selain itu terdapat juga 10 bilik lain yg boleh di pilih untuk korang buat sambutan ..

 

Abam suka bila hotel ada balkoni tau plus abam punya bilik di sini menghadap Laut China Selatan yang mana view dia priceless.... Katil dia sgt empuk mmg nyenyak la abam ketiduran tau...

 

Untuk part kali ini abam nak share yang abam dapat mencuba nasi Nasi Timur Tengah... memang sedap korang combination Ayam berempah di tambah dengan nasi ala arab tu ... Berselera abam makan..

 
 

Abam akan update korang lagi untuk Part seterusnya staycation abam di @primulabeachhotel
.
untuk info lanjut korang visit Primula Beach Hotel website di https://www.primulahotels.com.
.
Primula Beach Hotel, Jalan Persinggahan, Kuala Terengganu, 20400 Terengganu Malaysia.
+6096222100
+6096233722
+6096233360

You May Also Like

0 comments