#FRforReview - DOVE - Disposable Face Mask

by - June 09, 2021

#FRforReview - DOVE - Disposable Face Mask

Hai korang pastinya kita makin risau kan dgn peningkatan kes Covid19 yang makin tinggi... Bamziaf sendiri pun dah buat self-lockdown & limitkan pekerjaan di luar utk skrg ini... Jadi korang pun kena ikut SOP yg telah di tetapkan...
Bamziaf happy dapat @mydovemask dari @mystargems@mygemspot .. Bamziaf mmg plan nak beli tup tup dh dapat, Alhamdulillah rezeki.. Apa yang paling best dengan mydovemask nih dia di bungkus individu, maksudnyaa satu satu so if korang letak dlm beg or mana mana pun mask tu masih bersih utk di gunakan..



Mydovemask juga menggunakan bahan Anti Alergi so xdk lah muka korang naik jerawat atau ruam kan...antaranya ialah HypoAllergenic.. Bahan ini mengurangkan alergi kulit... Selain itu mask ini juga tahan terhadap bendalir yang melindungi dari biofluida & titisan berbahaya. Lebih selamatkan


Korang jgn risau @mydovemask berdaftar dgn Medical Device Authority (MDA) Type I, kemudahan pembuatan mereka memenuhi standard ISO 13485. Mereka juga ada Dove+ & Dove KN95
Jadi if korang nak dapatkan boleh check out di https://mydovemask.com/ atau korang boleh dapatkan di @shopee_my (https://shp.ee/73cb6sx)


.

You May Also Like

0 comments