#FRforSharing - Pay With Debit (Cepat, Selamat, Mudah)

by - June 06, 2021

#FRforSharing - Pay With Debit (Cepat, Selamat, Mudah)

Hi korang! Siapa yang skrg nih dah malas untuk keluarkan duit atau simpan duit banyak dalam wallet? Boleh geng dgn Bamziaf... Memang nak kurangkan utk keluar & berurusan menggunakan duit.. 
Jadi apa yg Bamziaf buat adalah - #Paywithdebit untuk contactless payment method


Korang tahu tak dengan #PayWithDebit lebih cepat urusan pembayaran & tak perlu kira kira cash yang ada dalam wallet dah.. Bamziaf skrg pun memang #stayathome je, 
so byk urusan pembelian secara online. 
Bayar dgn debit card memang lagi cepat, selamat dan mudah sebab Bamziaf boleh track semua spendings and takdelah overbudget
Jadi, korang pun jomlah #paywithdebit

You May Also Like

0 comments