Friday, 7 January 2022

#FRforReview - Kenali diri anda melalui CircleDNA

#FRforReview - Kenali diri anda melalui CircleDNA

circleDNA health lab test dna
Hi korang! Pastinyaaa sekarang kita mesti perlu mengambil berat kesihatan diri kita ya.. 
Jadi korang mesti selalu buat regular medical check up kan... 
Bamziaf pulak skrg sudah mudah sebab ada @circledna

 
Circle DNA ini merupakan World’s Most Comprehensive DNA Test tau, 99.9% Analytical Accuracy ya... Jadi melalui ini korang akan dapat lebih kurang 500 report dari 20 kategori mengenai kesihatan diri kita, seperti Diet, Nutrition, Fitness, & banyak lagi tau...

Jadi korang hanya perlu mengambil sampel DNA & hantar semula ke Lab untuk mendapatkan result nanti... Jangan risau kos penghantaran & penghantaran semula sample DNA adalah percuma tau... Maklumat korang juga selamat & secure... Korang juga boleh dapat Free 1 on 1 Consultations


Yeayy bamziaf dah dapat result dari Lab! 
Alhamdulillah overall the result agak baik cuma ada part yang bamziaf kena jaga jaga la

Jadi basically Circle DNA personalised test report, hampa akan dapat lebih kurang 20 category punya report antaranya Diet, Nutrition, Sport & Fitness, Skin, Personality, Health Risk, Disease Risk, Cancer Risk, Drug Response & banyak lagi....

Part paling bamziaf kena alert dari segi pengambilan nutrisi di mana bamziaf dah tahu kena lebihkan pengambilan Vitamin A, Vit D, Magnesium & Iodine. Rupanya nyamuk sgt love utk gigit bamziaf so kena extra jaga jaga.. Bamziaf juga boleh tahu yang sensitif terhadap asap rokok, dust & racun perosak... Paling bamziaf kena jaga ialah risk utk Obesity, Hypertension & High Cholesterol!



Alhamdulillah dengan adanya full report mcm ni, bamziaf boleh kawal & bagi extra utk yg berisiko! Jadi "Take charge of your own health" sekarang... Hampa boleh check out IG @circledna skrg, gunakan code "FAIZ33" utk dapat diskaun 33% tau....










No comments:

Post a Comment