#FRplacereview - Four Points By Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown

by - August 29, 2020

#FRplacereview - Four Points By Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown


Hai korang abam ziaf nak share tentang one of hotel yg abam stay baru baru ni terletak di tengah tengah ibukota Kuala Lumpur iaitu Four Points By Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown. Kalau korang nak tahu hotel ni ada 318 bilik yang sgt sgt style & terdapat 18 suites serta 76 interconnecting rooms.. Jadi korang yang travel dalam group atau keluarga yang besar tak perlu risau

  


Hotel ini diilhamkan oleh kawasan tempatan, batu bata merah sebagai perhias dinding hotel, warm wood dan jubin berwarna jade tradisional menghiasi lobi ketibaan sambil korang boleh melihat keindahan Kuala Lumpur...

Abam paling teruja bila tahu yang bilik di sini mempunyai cermin yang besar , jadi korang boleh layan view kota metropolitan KL , sangat sangat amazing tau.. Rasa macam nak duduk depan cermin hadap view ja dari sunrise sampai sunset...

   
Hotel ni sangat strategik sebab dia berhampiran dengan MRT & LRT tau jadi korang boleh bergerak ke sana sini lebih mudah.. Untuk ken Chinatown, Pasar Seni mahupun Petaling Street sangat sangat mudah tau... Korang boleh just jalan kaki saja tau.


If korang stay dekat Four Points By Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown jangan lupa untuk join #LuckyExplorer Stay for Free Challenge di mana korang kena explore 5 attractions dari map yg disediakan then snap gambar kemudia share di Facebook atau Instagram, tag & follow @fourpointskualalumpurchinatown .. Korang berpeluang dapat percuma stay untuk 1 malam tau...
P/s: Challenge ini terbuka untuk Guest yang menginap di sini pada semua rate.. Korang bayar satu malam inshaAllah boleh menang lagi satu malam tau..


Jadi sudah penat korang explore kawasan luar dari hotel, korang boleh lepak di outdoor pool yang sangat nice ya view dia ataupun boleh keluarkan peluh di gym tau..



Address: 2, Jalan Balai Polis, City Centre, 50000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur, Malaysia.
Phone: +603-2035 7333
Fax: +603-2035 7332

You May Also Like

0 comments