#FRPlaceReview - Telaga Terrace Boutique Hotel , Langkawi

by - July 20, 2020


#FRPlaceReview - Telaga Terrace Boutique Hotel, Langkawi


Hi hampa semua jadi abam nak share mana abam stay bila bercuti kt Langkawi hari tu... 
Abam stay dekat Telaga Terrace Boutique Hotel ... 
Lokasi dia berdekatan dgn Pantai Chenang berhampiran dgn Laman Padi so senang juga la nak lepak Pantai Chenang kan... 




@telagaterraceboutiquehotel ada 22 bilik & 4 suites untuk hampa booking tau so jangan risau.. Abam suka sbb bila masuk kawasan hotel rasa sangat private & tenang so bagus sbb kita nk bercuti kan...



 

Bilik dia sangatlah besar & selesa tau.. bukan bilik ja toilet dia pun punyalah besar.. Bagus sungguh tau.... Hampa jgn risau, Hotel ni ada pool tau sebelah dgn dining area so if breakfast memang by the pool... Kira if hampa stay sini memang complete la facility dia



Jadi if hampa datang Langkawi & tak tahu stay mana, hampa harus stay dekat sini okay!

Jadi if hampa nak booking:
Contact: +604 955 3435 
Email: reservation@telagaterrace.com
Lokasi: Telaga Terrace Boutique Hotel, GA BUSINESS CENTRE, Jalan Pantai Chenang, Mukim, 07000 Langkawi, Kedah

You May Also Like

0 comments