#FRforReview - Dari Hotel ke Airport ada driver dengan KKday

#FRforReview - Dari Hotel ke Airport ada driver dengan KKday
Private Transfer - Lebih Mudah & Selesa



Hi guys! Pastinya bila time nak pergi Airport always kita akan scary kan ye la takut lambat sampai Airport, dah nak keluar awal tapi public transport atau e-hailing services tiada yang nak pick up!
Bila di luar negara pastinya cabaran ini akan ada!
Jadi bamziaf akan share dengan korang kenapa korang wajib book Private Transfer thru KKday


Private Transfer yang ada dalam KKday ini korang boleh book in advanced untuk mereka amik korang dari Airport ke Hotel atau Pekan Bangkok.. Korang juga boleh book untuk amik dari Hotel korang ke Airport pulak! Korang boleh pilih jenis kenderaan yang korang nak!

Jadi pastinya korang boleh download applikasi KKday , 



Kemudian korang search Private Transfer & search destinasi perlancongan korang... Jadi bamziaf amik Private Transfer from Don Mueang or Suvarnabhumi Airport to Bangkok & Vice Versa | Thailand

 


Package: Downtown Bangkok to Airport (worth RM112 per vehicle / one-way trip)
Bamziaf sampai hari tu ada kawan bamziaf pickup jadi thats bamziaf amik one-way trip saja!
Jadi memang sangat mudah korang, hati pun senang!
Pakej ini dah termasuk:
Transportation
Toll fees
Fuel costs
Insurance
One-way transfer between airport and downtown Bangkok

Jadi untuk pakej dari Hotel ke Airport :
Operasi: 5 pagi - 11.59pm
Pick up time: 4 jam sebelum flight 
Pick up point: Lobby Hotel
A grace period of 20 minutes will apply


Choose kereta sendiri
Sedan Taxi:
Toyota Altis or Toyota Vios
Accommodate 3 passengers with 3 pcs of 20" luggage

SUV Taxi:
Toyota Innova
Accommodates 4 passengers with 4 pcs of 20" luggage

Sedan:
Toyota Altis or Toyota Vios
Accommodates 3 passengers with 2 pcs of 28" luggage

Family MPV:
Toyota Fortuner or Toyota Innova
Accommodates 4 passengers with 4 pcs of 28" luggage

VIP Van:
Toyota Commuter
Accommodates 10 passengers with no luggage, or 9 passengers with 5 pcs of 24–28" luggage


Korang boleh relax tanpa takut terlewat ke Airport, hanya book thru KKday app..

Jangan lupa korang guna code bamziaf: "FAIZTH5"
Dapatkan 5% OFF untuk attraction di Thailand

BOOK NOW!!

Post a Comment

0 Comments