FRforSharing | Stor terbesar Guardian kini dibuka di Mid Valley

Stor terbesar Guardian kini dibuka di Mid Valley
GUARDIAN PERKENAL KONSEP STOR UTAMA PREMIUM TERKINI
Menjanjikan pengalaman membeli-belah serba baharu untuk pelanggan

guardian mid valley pharmacy skincare beauty

Bamziaf berkesempatan untuk menghadiri event oleh  Guardian Malaysia hari ini 
yang melancarkan stor utamanya yang serba baharu, tercanggih dan yang terbesar di Asia Tenggara, 
di Pusat Membeli-Belah Mid Valley, Kuala Lumpur. Peneraju rantaian runcit farmasi, kesihatan dan kecantikan terkemuka di negara itu telah mengukuhkan tawaran perniagaannya menerusi stor konsep unik seluas 7000 kaki persegi ini, memanfaatkan trend kesihatan dan kecantikan global terkini, 
serta trend pengguna yang sentiasa berubah.


Stor konsep terbaharu ini sebagai ‘revolutionary’ dan ‘evolutionary’, 
Priscilla Wu, Pengarah Urusan, Health and Beauty, Malaysia dan Brunei, berkata:

“Pelanggan Guardian akan menikmati pengalaman membeli-belah yang serba baharu 
di stor premium utama baharu kami. Ia melambangkan pertumbuhan kukuh dan kejayaan berterusan jenama Guardian di Malaysia dan merupakan bukti komitmen tanpa henti Guardian dalam menawarkan produk kesihatan dan kecantikan terbaik di pasaran pada nilai terbaik kepada pelanggan kami.

“Pelaburan kami dalam stor konsep baharu ini mewujudkan pengalaman membeli-belah yang unggul dan terbaik dalam kelasnya dengan kategori produk baharu yang telah berkembang seiring dengan permintaan dan trend baharu pengguna. Ia akan memberikan pengalaman membeli-belah yang lebih tersendiri, informatif dan interaktif kepada pelanggan. Kami juga akan memperkenalkan lebih 30 jenama penjagaan kulit dan kosmetik baharu ke stor kami, dengan 20 rangkaian penjagaan kulit dan lebih 10 jenama kosmetik baharu, yang mana kebanyakannya adalah eksklusif untuk Guardian.”

Jenama baharu itu termasuk jenama mandian Tanamera Natural, serta jenama penjagaan rambut eksklusif dari Jepun (Ahalo, Fun Azum, Theratis, Kose Bioless dan Kose Je L’aime) dan 
Korea (Mise En Scene dan Ryo).


Susun atur stor utama Guardian yang unik akan menampilkan segmen produk baharu seperti 
ruangan Clean & Natural Beauty menampilkan produk penjagaan kulit, penjagaan rambut, dan kosmetik yang diformulasi menggunakan bahan selamat, bebas toksik dan mesra alam. 
Ruangan Tweens menampilkan produk kecantikan yang ceria, berwarna-warni serta 
selamat digunakan untuk pembeli muda berumur 8 hingga 12 tahun, 
manakala bahagian Salon-At-Home yang pertama seumpamanya dikuasakan oleh L’Oreal 
menawarkan pelanggan pengalaman memanjakan diri yang mewah disamping menikmati rangkaian produk penjagaan rambut komprehensif yang disesuaikan mengikut keperluan unik mereka.

 

Turut dimuatkan adalah ruang Wellness di bahagian Penjagaan Kesihatan yang menumpukan kepada produk keperluan kesihatan dan kecerdasan pelanggan, seperti serbuk protein dan makanan kesihatan.


Stor ini bakal menjadi stor utama Guardian pertama yang dilengkapi fasad berskrin animasi LED, 
skrin paparan LED digital dinamik dan interaktif di seluruh stor dan dua tiang interaktif khas yang memaparkan maklumat produk interaktif menerusi hologram dan berfungsi sebagai tanda navigasi.


Stor utama berkeluasan 7000 kaki persegi baharu itu juga akan mempamerkan konsep baharu daripada jenama penjagaan mulut, Oral B dan Sensodyne.

Sensodyne akan mempunyai paparan khas di Guardian Mid Valley dan pelanggan akan dapat melihat sendiri bagaimana ubat gigi #1 di Malaysia* dihidupkan menerusi paparan interaktif, memberikan kesedaran tentang sensitiviti gigi. Dengan 71% rakyat Malaysia mengalami gigi sensitif, mereka kini boleh mengetahui lebih lanjut tentang bagaimana gigi sensitif boleh diatasi dengan varian Sensodyne.

Oral B pula akan membawa masuk pusat pengalaman ‘Powered Oral Care’ interaktif pertamanya dimana pelanggan boleh memanfaatkan program sensori untuk menyentuh, merasai dan membandingkan produk di kios digital yang turut menyediakan pendidikan tabiat kesihatan mulut untuk golongan dewasa dan kanak-kanak.

Untuk memberikan lebih ganjaran kepada pelanggan, untuk tempoh terhad sempena pelancaran stor utama baharu ini, Guardian telah menyediakan pelbagai promosi dan tawaran menarik untuk pelanggan setia kami. Jadi datanglah beramai-ramai ke stor utama kami di Mid Valley dan alami pengalaman membeli-belah serba baharu di Guardian.

Post a Comment

0 Comments