#FRforSong - Lirik Lagu - Zizan Razak & Elizabeth Tan - Payung | OST Abang Long Fadhil 3

#FRforSong - Lirik Lagu
Zizan Razak & Elizabeth Tan - Payung
OST Abang Long Fadhil 3

zizan razak elizabeth tan payung abang long fadhil 3


Lirik Lagu | Payung
oleh Zizan Razak & Elizabeth Tan
OST Abang Long Fadhil 3

Lyrics: Chorus Satu dua tiga lekuk Semua aku ketuk Karang kena letup, kan payah Satu dua tiga lekuk Takkan lepas cangkuk Karang kena cekup, kan susah Verse 1 Langgar sini langgar sana Kerja sikit lebih masa, Banyak benda kena payung Nak dapat sagu, pecah ruyung Benda boleh perang, jangan runding You got beef? Aku ada serunding Tembak dulu, soal kemudian Nak lulus, tapi takut ujian Verse 2 Abah kau! Suka-suka nak langgar Kira langkah jangan sampai salah anggar Sebut namaku bergegar satu bandar Jangan sampai kau hilang tiada tanda Banyak mulut busuk sudah aku payung Tapi kacang memang mudah lupa kulit Macam tikus lari dari kolong Hilang pedoman bila diulit duit Pre-Chorus Buat baik, pada-pada Buat jahat, tunggulah Post-Chorus Jangan cakap aku tak payung Jangan cakap aku tak payung Verse 3 N​akkan bulan dan matahari Yang hadir hanya si api-api Siapa sangka, sudah begini Andai tak turutkan rasa hati Si kaki licik, yang bergeliga Buaya pun mampu diperdaya Putih dah bersalin merah roho Putik dah menjadi bunga loco Ay ay mana posse? Mana apit kanan? Mana apit kiri? Kata kita brother-brother sampai mati Biar aku sorang-sorang kamikaze Bridge Hempas pulas ku melangkah ke kiri Jadi jangan kau bilang sama mama papa (Pandai buat pandai cuci) Jika kau tak mahu jatuh, boleh saja kau berteduh dengan ku (Jaga-jaga dengan uji, setan dulu pernah suci)


Credit:
Audio Production Artist: Zizan Razak & Elizabeth Tan Title: Payung Composer: John Jeeves (Faithful Music), Firdaus Rahmat (World Peace Entertainment), Omar K (World Peace Entertainment) Lyrics: John Jeeves (Faithful Music), Firdaus Rahmat (World Peace Entertainment), Omar K (World Peace Entertainment), Ariz Music Producer: Omar K & John Jeeves Vocals Recorded at WP Studio Mixed by John Jeeves Mixing Mastering: John Jeeves at Soar Studio Label: Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd Publisher: Rocketfuel Entertainment Sdn Bhd Rocketfuel Entertainment Head of Rocketfuel Entertainment: Feros Sayna Head of MCN: Camy K Marketing & Promotions Team: Shafiq Samsi, Amin Aizuddin, Aqilah Maria, Shaakendra, Alif Shah Jamil, Anne Farina, Rizam Mahyuza MCN Team: Fatin Aljafree, Syaz Johar, Faqar Azmi, Shaikh Haffiz, Pami Mahamudin

Follow Rocketfuel Entertainment Instagram: @rocketfuelent Facebook: Rocketfuel Entertainment Follow Zizan Razak Instagram: @zizanrazak869 Facebook: Zizan Razak Twitter: @zizanrazak_15 TikTok: @zizanrazak869 Follow Elizabeth Tan Instagram: @elizabethtan Facebook: Elizabeth Tan Twitter: @elizabethtsm TikTok: @elizabethtsm Contact: Email: info@rocketfuelent.com


Post a Comment

0 Comments